Skyldfolk

Skyldfolk
Utgivelsesar: 2011
Antall sider: 287
Forlag: Svein Sandnes bokforlag AS
ISBN/EAN: 9788292945148
Oversatt av: Sandnes, Svein
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Originaltittel: Kindred
Forfatter: Octavia E. Butler

En roman om livet på en slaveplantasje i Maryland på begynnelsen av 1800-tallet. Den prisbelønte amerikanske forfatteren Octavia E. Butler formidler et skremmende troverdig bilde av et rått og brutalt samfunn preget av korporlig avstraffelse og psykisk terror. Skyldfolk kom ut første gang i USA i 1976, er trykket i mer enn 250.000 eksemplarer, og benyttes mye i skolen for å gi elevene innsyn i et skjendig kapittel av amerikansk historie. Det er den nygifte svarte forfatteren Dana som på sin 26 årsdag i 1976 på uforklarlig vis blir brakt tilake til 1819, der hun treffer noen av sine forfedre. Hennes tidsreiser ender med forferdelse både for henne og Rufus, gutten hun hver gang å på redde.

"Skyldfolk" av Octavia E. Butler - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og. Kjøp 'Skyldfolk' fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet 9788293281009 Kjøp 'Skyldfolk' av Octavia E.

Butler fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet 9788292945148 synonym til skyldfolk. Antall funnet 49. Ant Ord Ant bokst Ord Bruker Id Ant Ord Ant bokst Ord Bruker Id; 1: 3: art: 5: 1: 6: sønner: 2: 1: 3: ætt: 5: 1: 6: søstre. LeserbrevEn gong på 1920 talet prøvde `n bæstefar og onkal min seg som stolsnekkar. Det var harde tider, - han onkel var arbeidsledig.

Han hadde fått. Skyldfolk er en fantasy- og en historisk roman skrevet av den kjente amerikanske science fiction forfatteren Octavia E. Butler. Butler ble som barn diagnostisert med. Posts about Skyldfolk written by oslofotokunstskole. Hver måned gir Oslo Fotokunstskole i samarbeid med Fotogalleriet bort en bok. Hver måned gir vi bort en fotobok i samarbeid med Fotogalleriet. Månedens bok er Skyldfolk av Morten Andenæs. Foto: Anna Aarhus Hudson Skyldfolk. De trengte så visst ingen mosjonspartier skogsfolk i gamle dager! ”Jeg liker ikke tykke folk, i min ungdom fikk de ord på seg å være lat. SKYLDFOLK, med fotografier av Morten Andenæs, er delt inn i ni kapitler, og følger en progresjon som løst refererer til bevegelsen fra et opprinnelig spørsmål om.