Odd er et egg

Odd er et egg
Utgivelsesar: 2015
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788205472273
Sprak: Bokmål
Kategori: Barnebøker
Forfatter: Lisa Aisato

Tenk deg at hodet ditt er et egg. Som kan knuse når som helst. Hvordan tror du gymtimene med ballspill hadde vært da? Hvordan tror du en tur i kongleskogen hadde føltes? Eller en sykkeltur i den farlige trafikken?

Alt dette frykter Odd, for hodet hans ER nemlig et egg. Hver morgen pakker han det inn med håndklær og tevarmere så det ikke skal knuse. Gymtimene holder han seg unna, i skogen går han med paraply, og sykkelen triller han.Men så møter Odd Gunn. Hun er ikke redd for noen ting! Men hvorfor går hun omkring i den rare bie-drakten? Og hvorfor forsvinner hun så plutselig? Og viktigst av alt: vil hun ta i mot den fine honningkrukken Odd har kjøpt til henne?

Ebok-utgaven er utsmykket med lekre og subtile animasjoner. Det gjennomgående musikksporet er komponert av elektronika-musikeren Andy "SCNTFC" Rohrmann, og boka er lest inn av Fredrik Paasche. Fortellerstemmen er spilt inn hos SDI Media Norge.

***

NB: Eboken fungerer foreløpig bare på iOS-versjoner av Ebok+ leseapper. Android-versjon er under utbedring.

Her er Les boka. Klikk på knappen under for å laste ned og installere siste versjon av Flash. En deilig og lettlaget majonessalat med minipurre, egg og dill. Godt på brødskiven. Norsk filminstitutt er Statens forvaltningsorgan på filmområdet, underlagt Kultur- og kirkedepartementet Foreslår ny forskrift om jakt- og fangsttider samt sanking av egg og dun for perioden 1. april 2017 - 31. mars 2022 (2016/352) RAMONA - BESTIKKSERIEN ALLE VIL HA. Dette er Hardanger Bestikk sitt mystiske og mestselgende design. Designet er enkelt, vakkert og kan brukes til både kvardag og fest! Norges største sex side med erotiske noveller og info om bdsm, swinging, onani, sexleketøy og mye mer. Lær om SM, erotikk, swinging og sexleketøy som dildo og. Hjemmesiden til Gjøvik Historielag. Onsdagstreff i Bygruppa 22.03.2017 i Kauffeldtgården 12 pers til stede Hei. Du spør om et fastende blodsukker om morgenen på 7,4 til 7,9 er normalt eller høyt.

Det er noe for høyt. Ideelt sett bør det under 6, men det er ikke alle. Verdensberømte Royal Copenhagen ble grunnlagt i 1775 under beskyttelse av enkedronning Juliane Marie, og da het firmaet Den Kongelige Porselensfabrikk. Våren er kommet. - www.langfjordnes.com. I januar traff vi noe som lå rekende i mørket og som slo av et par propellblader.