Fru Inger til Østråt

Fru Inger til Østråt
Utgivelsesar: 2006
Serie: Ibsens samlede hørespill. Selges også enkeltvis
Forlag: Lydbokforlaget
ISBN/EAN: 9788242135285
Sprak: Bokmål
Kategori: Lydbøker voksne
Forfatter: Henrik Ibsen

Handlingen i stykket foregår i Trøndelag i 1528. Danskene hersker i landet og det er uro i Sverige. På Østråt råder Fru Inger Gyldenløve. Mange setter sin lit til at hun skal lede Norge til en ny frihet, men Fru Inger har hemmeligheter fra fortiden. Det som har vært, innvaderer Østråt og utløser hendelser med tragiske konsekvenser. I hovedrollene: Terje Strømdahl, Eli-Anne Linnestad og Laila Goody.

Inger Ottesdatter Rømer, til Østråt - Fru Inger til Østraat, dronningens kammerpike bl.a, Noble woman. Handlingen i stykket foregår i Trøndelag i 1528. Danskene hersker i landet og det er uro i Sverige.

På Østråt råder Fru Inger Gyldenløve. Danskene hersker i landet. Det er uro i Sverige. På Østråt råder Fru Inger Gyldenløve. Mange setter sin lit til at hun skal heise opprørsfanene, at hun skal. Dette er et familiewebsted driftet av MyHeritage og brukt av Stenseth/Weea Web Site. MyHeritage er det beste stedet for familier på nettet. Som nevnt i innlegget om Gildet på Storhaug, ble Fru Inger til Østråt (eller Fru Inger til Østeraad som det het helt frem til den nyredigerte utgaven 1874. Unter Mitwirkung von Emma Klingenfeld veranstaltete deutsche Originalausgabe der Fru Inger til Østråt. München, Theodor Ackermann. La castellana de Ostrat :. Finn adresser, personer, bedrifter og veibeskrivelser på Gule Sider Kart. Du kan også se skråfoto, gatebilder og flyfoto, samt live trafikkmeldinger. Opplasting i andre format enn TS-filer her. Laste opp TS-filer: 1. Registrer deg For å kunne bruke denne tjenesten må du identifisere deg for å vise at du er en.

Skatteetaten er ansvarlig for et oppdatert folkeregister. Skal du for eksempel flytte, gifte deg eller endre navn, må du sende melding til Skatteetate. Fru Inger BGP : BGP: Trondheim Sjakkforenings Ungdom : Info: Gisle Bjugn, 41104300m 11.6. Sotra Sjakklubbs Ungdom : Info: Tom Eriksen, 95212719m