Når dere ber

Når dere ber
Utgivelsesar: 2013
Antall sider: 195
Forlag: Det Norske Bibelselskap
ISBN/EAN: 9788254312605
Sprak: Nynorsk\ Bokmål
Kategori: Religion, historie og filosofi
Forfatter: Merete Thomassenog Sylfest Lomheim

Om liturgisk språk og utforming av bønner til gudstjenesten

Hvordan utforme gode bønner til bruk i gudstjenesten? I den nye gudstjenesteordningen for Den norske kirke har lokalmenigheter fått stor frihet til å utforme sine egne gudstjenester og forbønner. Boka gir nyttige råd til de som skal utforme bønner og hjelp til å tenke gjennom hva bønn, forbønn og liturgi er. Boka passer godt for alle som er interessert i bønn og liturgi studenter, kirkelig ansatte og medlemmer av gudstjenesteutvalg.

«Når dere ber, skal dere si» torsdag 18, desember 2014, kl. 21:52 Oppdatert: torsdag 18, desember 2014, kl. 21:55 Reidar Paulsen, leder Doulos-nettverket. Når dere ber Om liturgisk språk og utforming av bønner til gudstjenesten. Hvordan utforme gode bønner til bruk i gudstjenesten? 7 Når dere ber, skal dere ikke ramse opp mange ord likesom hedningene, for de tror at de blir bønnhørt når de bruker mange ord. Også hedninger ber. «Når dere ber. Om liturgisk språk og utforming av bønner til gudstjenesten» av Merete Thomassen og Sylfest Lomheim. Verbum 2013 Når dere ber Om liturgisk språk og utforming av bønner til gudstjenesten Lomheim, Sylfest; Thomassen, Merete Merete Thomassen og Sylfest Lomheim: Når dere ber: Om liturgisk språk og utforming av bønner til gudstjenesten.

av Tone Stangeland Kaufman. Side: 114-116. 49,-Kjøp.

Når dere ber (Heftet) av forfatter Merete Thomassen. Religion, historie og filosofi. Pris kr 338. ”Dere har ikke fordi dere ikke ber” Les Jakob 4, 2b Dette er et hjertesukk fra Gud. Vi sier vi glemmer å be, eller vi har ikke tid. Resultatet blir at vi blir. Tema: Når dere ber: Hva skjer når vi ber for hverandre? Hør her. Tale ved Ingebjørg Stenhaug 7.5.17. Tema: "Når dere ber"- Hvordan skal jeg be? Hør her Velkommen til boklansering mandag 18. november 2013 kl 19-20.30, Kverneland, Litteraturhuset. Fram til slutten av forrige århundre ba den kristne kirke Gud om å.