Vakkert kaos

Vakkert kaos
Utgivelsesar: 2014
Antall sider: 480
Serie: Beautiful Creatures
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202444105
Oversatt av: Wastvedt, Gry
Sprak: Bokmål
Kategori: Ungdomsbøker
Originaltittel: Beautiful Chaos
Forfatter: Kami Garcia

Ethan Wate trodde han var i ferd med å venne seg til alle de rare, umulige og uvirkelige hendelsene som fant sted i Gatlin, den lille hjembyen hans i Sørstatene. Men nå som han og Lena var tilbake i byen og hverdagen igjen, hadde ordene umulig og uvirkelig fått en helt ny betydning.

Gresshoppesvermer, rekordhete og ødeleggende stormer raser i Gatlin mens de to forsøker å forstå hva som skjedde da Lena ble krevd. Ikke engang Lenas mektige manerfamilie slipper unna, og når deres evner begynner å slå tilbake på dem selv med livsfarlig effekt, utkrystalliserer det seg et viktig spørsmål: Hva – eller hvem – må ofres for å redde Gatlin?

For Ethan er kaoset en skremmende, men kjærkommen distraksjon. Han plages av mareritt igjen, og denne gangen er det ikke Lena, men noe helt annet som følger ham ut av drømmene og inn i det virkelige livet. Og ikke nok med det, Ethan mister stadig biter av seg selv Han glemmer navn og telefonnummer, til og med minner.

Han vet ikke hvorfor, og mesteparten av tiden er han redd for å spørre.

Noen ganger finnes det ikke bare ett svar eller ett valg.

Noen ganger kan man ikke ombestemme seg. Og noen ganger blir det heller ikke ingen lykkelig slutt.

Vakkert kaos er den tredje boka av fire om Ehan Wate og Lena Duchannes, som vi ble kjent med i Beautiful Creatures - Vakre skapninger, som også er blitt filmet.
Les også:
Beautiful Creatures - Vakre skapninger
Beautiful Creatures - Vakkert mørke
Beautiful Redeption (kommer februar 2014, norsk tittel ikke klar)

Kjøp 'Vakkert kaos' av Kami Garcia fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet 9788202418977 Vakkert kaos (Innbundet) av forfatter Kami Garcia. Ungdomsromaner. Pris kr 349. Se flere bøker fra Kami Garcia. Ethan Wate trodde han var i ferd med å venne seg til alle de rare, umulige og uvirkelige hendelsene som fant sted i Gatlin, den lille hjembyen hans i Sørstatene. Ethan Wate trodde han var i ferd med å venne seg til alle de rare, umulige og uvirkelige hendelsene som fant sted i Gatlin, den lille hjembyen hans i Sørstatene. Vakkert kaos (Heftet) av forfatter Kami Garcia. Ungdomsbøker. Pris kr 148 (spar kr 21). Se flere bøker fra Kami Garcia. Vakkert kaos (Ebok) av forfatter Kami Garcia. Pris kr 149.

Se flere bøker fra Kami Garcia.

Kjøp Vakkert kaos.

Ethan Wate trodde han var i ferd med å venne seg til alle de rare, umulige og uvirkelige hendelsene som. Vakkert kaos (Innbundet) av forfatter Kami Garcia. Ungdomsbøker. Pris kr 306 (spar kr 43). Se flere bøker fra Kami Garcia. Filip Rygg er leder i Tankesmien Skaperkraft.

Han har tidligere vært byråd i Bergen for skole og barnehage og senere for klima, miljø og byutvikling. Navn på elev: Zoé Maria Luna Austeng-Klein. Forfatterne: Kami Garcia og Margaret Stohl Tittel: Beautiful Creatures, Vakkert Kaos. 1. Bok: Beautiful Creatures, Vakre.