Sløyd

Sløyd
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 146
Forlag: Tell Forlag
ISBN/EAN: 9788275225694
Sprak: Bokmål
Kategori: Håndarbeid
Forfatter: Lars Wegge

Denne boken er en kjærlighetserklæring til tre som ferskvare og til arbeid med tre.

Her blir du kjent med verktøyet og vedlikeholdet av det. Her formidler forfatteren sine kunnskaper og erfaringer med skapende trearbeid og tekniske fremgangsmåter. Og her får du råd og tips om hvordan du kan snekre dine egne produkter: Fra mindre gjenstander som små figurer og lekedyr, fantasifulle knagger og kjøkkenredskaper. Til større konstruksjoner som relieffer, stylter og stiger, kniver, slirer og stoler. Ja til og med omfattende prosjekter som ulike typer hytter og hus.Mange av prosjektene du finner her, presenteres for første gang i bokform.

Mer enn 10.000 artikler for kreativitet, hobby og håndverk. Velkommen til Sløyd-Detaljer! [email protected] Sløyd-Detaljer PB 373 1753 Halden Kundeservice. Kontakt.

Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ. Herved bekreftes det at http://www.sloyd-detaljer.no som drives av Sløyd-Detaljer AS lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere. Status Sertifisert Den norske nettbutikken sloyd-detaljer.no selger alt innen hobbyartikler, alt fra småsløyd, smykkelaging, maling, kunst, scrapbooking, metallarbeide, strikking.

Sloyd-detaljer.no er rangert som 38.460 i Norge, med 493 estimerte månedlige besøkende.

Klikk her for å se data om dette nettstedet. På sin femtende studioplate som soloartist har Øystein Sunde funnet tilbake til bluegrass-formatet. Noen av låtene på plata er hentet fra suksess-showet Sånn er.

Tilhørighet i sørsamisk kultur og reindrift er grunnlaget for produktene i Tones sløyd. Tone og ektemannen Terje produserer sløyd tuftet på tradisjon, men også. Sløydbenker, symaskinbord, arbeidsbenker & oppbevaringsløsninger - stort utvalg møbler til kunst & håndtverk i skolen. Se produktene og kjøp her. Øystein Sunde skal ut på tur igjen. Etter et meget inspirerende samarbeid med Ingrid Bjørnov de siste to årene, har det kommet trillende nye sanger, som nå er.