Abakus

Abakus
Utgivelsesar: 2010
Antall sider: 88
Forlag: Aschehoug & Co
ISBN/EAN: 9788203338458
Sprak: Nynorsk
Kategori: E-bøker
Forfatter: Brit Boye Pedersen, Karin Andersson, Eivor Johansson, Kian Bengtsson, Carina Grapeog Anette Nilsson

I Abakus 1A møter vi som før en spennende trollskog hvor trollene drar på oppdagerferd i matematikkens verden. Bøkene gir klare mål for elevens arbeid og rom for fordypning og ferdighetstrening. Grunnbok 1A har hovedvekt på tallene til ni. Kapitlene starter med felles utforsking rundt tegninger som tar for seg det kapitlet handler om. A- boka for 1.

trinn har tydelig differensiering i to nivåer: Rød og Blå linje og kapitlet Abamiks med gruppeoppgaver, problemløsing og spill.

Interessegrupper. Har du lyst til å dyrke dine fritidsinteresser med andre Abakus-studenter? Ta en titt på interessegruppesiden, og se om du finner gruppen for deg! Abakus AS Postboks 128 2440 Engerdal. Telefon: 47 47 60 00 Telefaks: 62 45 80 30 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. 7. juni 2017. Dagens tall er 7. Når noen har vært gift med hverandre i 7 år, kan de feire kobberbryllup. Vi har besøkt hjemmesiden til læreverket Sirkel. Meget bra. SIRKEL: Trinn 8-10 ABAKUS: Trinn 5-7 MATEMAGISK: Trinn 5-7 ABAKUS: Trinn 1-4 Tips: Bestilling av Cartoonist! De av dere som har brukt Cartoonist må nå ta direkte kontakt med Creaza for bestilling: [email protected] Morsomme matematikk-apper. Lokus123 er åpen for alle. Du trenger ikke å logge deg inn med brukernavn og passord for å kunne sette i gang. På noen nettsteder kan du som er lærer få tilgang. Kirkebygden skole med 1. - 7. trinn i Enebakk. Heidi Syvertsen Kontaktlærer: Epost arb.: Tlf.

arb.: 64923820 : Ellen Johansson Arcol as leverer aktuelle læremidler til norske skoler, over hele landet. Vi selger også til private Velkommen til LykkeligeBarn's åpne forum. Forumet er åpent for alle.

Vil man ha skrivetilgang må man registrere seg. Foreldre, pedagoger, lærere og andre kan.

Bjerkaker skole - Tromsø. Endelig er årets brosjyre klar med riktig kontaktinformasjon. Årshjul for aktiviteter på skolen er også oppdatert - merk også at.