Kollektivet

Kollektivet
Utgivelsesar: 2007
Antall sider: 176
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
ISBN/EAN: 9788251630146
Sprak: Bokmål
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Forfatter: Torbjørn Lien

Boka fortsetter der "Masse pils og litt pizza!" sluttet, presentert i kronologisk rekkefølge. Her møter vi igjen den liberale muslimen Mounir, satanrockeren Ronny, Dylan-elskeren Tobben, lesbiske Gry og naive Kisse.

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Het helt nytt Kollektivet er i salg nå. Med masse nytt Kollektivet, nye bloopers, ny episode av Blacktööth, og mange deilige biserier. Ikke gå glipp av dette! Kollektivet får besøk av to fra den anonyme organisasjonen Anonymous. En bitter gjøgler klager over at humoren har gått i feil retning, og det er tid for andre. Kontakt TV 2; Pressetjenesten; Annonsere; Bli publikum; Jobb i TV 2; Informasjonskapsler (Cookies) Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Kollektivet tar deg med inn i natten hver torsdag kveld med humor, tøys og parykker. Mange parykker. Norges største bildelingstjeneste / bilpool med rundt 300 biler i Oslo, Stavanger, Tromsø og Kristiansand. Bil på minuttet.

1. Finnes det egne samlepermer for Kollektivet-bladet? Nei dessverre, forlaget har ikke laget egne samlepermer til serien, og vil neppe gjøre det heller. Kollektivet til kampanjepris. Bestill ditt abonnement på Bladkongen. Alle blad og magasiner til lave priser. Gi gjerne bort et abonnement i gave. Medleverskap, som innebærer at miljøterapeutene lever og bor i kollektivet 24 timer i døgnet. Mangfold og fleksibilitet. Lettstyrt