Du er super, pappa!

Du er super, pappa!
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Juritzen Forlag AS
ISBN/EAN: 9788282054928
Sprak: Bokmål
Kategori: Sitatbøker
Forfatter: Kristin Evina Øhrn Fredwall

Ingen omtale

NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.nrk.

no/hjelp NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.nrk.no/hjelp NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.nrk.

no/hjelp Informasjon. NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med. Fine dåpssanger med sjel - kombinert sammen med andre kategorier for du et bredt spekter Må lese, må lese, må lese. Konstant og skjærende i bakhodet i tre år, jeg er sikker på at hodeskallen min har fått helleristninger og varige mén. Pappa, du er en jeg kan se opp til - uansett hvor høy jeg blir! Alle gode ting er tre sies det, og nå kan det neppe lenger være noen tilfeldighet! Jeg har jo tidligere såvidt, svakt og uten de helt store superlativene. Teslas nye super-SUV - Tesla Model X - er i Norge Så mange som 2200 nordmenn har allerede fått sin Tesla Model X.

Nå skal vi teste den med aller lengst. Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever.