Rollespill

Rollespill
Utgivelsesar: 2014
Antall sider: 64
Serie: Faktaløve
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202421953
Sprak: Bokmål
Kategori: Faktabøker
Forfatter: Matthijs Holter

En faktabok om rollespill.

Hvordan de spilles.

Hvordan de lages. Rollespill og laiving er historiefortelling som er mer spennende enn film og dataspill, sier kjennere. Veldig mange ungdommer er interessert og spiller, men det finnes få spill og verdener som skaper en myk inngangsportal for nye, nysgjerrige spillere.

Rollespill er ikke bare en faktabok om rollespill med spillvettregler, historikk og spennede ideer til å skape egne roller og karakterer, men i boka finnes det også et eget spill som du og vennene dine kan videreutvikle og reise dit dere vil!

Rollespill.info er et norsk nettsted og diskusjonsforum for rollespillere, ment som en storstue for det rollespillende Norge. Her er alle velkommen til å diskutere. Kommer : Forventet dato Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Character Sheets : juni 2017 Brettspill - Ticket to Ride: Germany : juni 2017 FN-rollespill er et av FN-sambandets mest populære undervisningsopplegg, og noe av det vi tror elevene lærer aller mest av. Ved selv å delta i FN-forhandlinger. NEI Har Mannen falt? Har Veslemannen falt? Har Oksfjellet falt? Bli FN-skole. Det finnes 690 FN-skoler over hele landet, som får gode tilbud og rabatter fra FN-sambandet.

Meld dere inn på denne lenken. For alle: Gratis. Klimatoppmøte i skolen er et rollespill om klima for ungdomstrinnet og Vgs. Vær forberedt på høy temperatur og stort engasjement! Galtvortskolen, den største norske nettsiden for Harry Potter fans. Etter 13 år med en enorm dugnadsinnsats fra våre frivillige er Camp Refugee nå historie.

Konfirmanter fra Bærum, Gjøvik og Hallingdal, samt en del privat. Om Camp Refugee. Camp Refugee er et leirkonsept for ungdom mellom 13 og 20 år hvor man man i tillegg til rollespillet "Refugee" også deltar på andre aktiviteter. Det ledende teatret i Norge. Få en uforglemmelig aften hos oss!