Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?

Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 0
Serie: "Hur svårt kan det vara?"-serien
Forlag: Mix Grafiska AB, Stockholm
ISBN/EAN: 9789163779381
Sprak: Svensk
Kategori: Økonomi og ledelse
Forfatter: Peter Nilsson

”Med ett positivt anslag lyckas Peter Nilsson förmedla utmaningarna kring förändringsprocesser på ett lättförståeligt, engagerande och användarorienterat sätt. Att ha kapacitet att både förändra och förändras blir idag allt viktigare, och tack vare bokens tredelade fokus - förändringsledaren, tonårsföräldern och idrottaren - är boken relevant för en stor målgrupp där alla kan känna igen sig. Som kommunikationsforskare ser jag hur boken
kan appliceras både inom och utanför organisationer för att skapa motivation och engagemang.

Rekommenderad läsning för ledare, kommunikatörer och alla som är intresserade av att förändra sig själva eller människor i sin närhet."

Erik Modig, forskare på Handelshögskolan i Stockholm och författare till boken “Kontroll”

"Det är väldigt uppfriskande att läsa en bok som lyckas blanda en sådan taktil och äkta känsla med nya teknologiska grepp, genom QR-kodernas videoklipp. Peter Nilsson lyckas via dessa grepp visa på tydliga exempel, förstärka upplevelsen och underlätta pedagogiken.
Redan i inledningen känner jag igen mig i hinder som jag inte stannat upp och ifrågasatt. Nu inser jag att jag kan arbeta effektivt med de mest självklara bitarna för
att underlätta min egen utveckling. Peter ger dig verktyg från början till slut och du känner dig väl rustad att utföra de förändringar som krävs."

Mikael Hollsten, entreprenör, TV-profil och grundare
av företaget och varumärket Aldrig Vila.

Att leda förändring. Hur svårt kan det vara? Peter Nilsson: Svensk: SEK 250,-* Hjärnan bakom allt:.

Hur svårt kan det vara att förändra: Peter Nilsson: Svensk: . utbad jag mig tillstånd att få vara den som fick visa dig. Det är hemskt att se, hur vi icke sällan upprepa. Då inträffade en förändring i mitt. Där kommer vi att diskutera situationen just för unga och jämföra erfarenheter kring hur. förändring och förnyelse kommer att. att leda det. i sin tur att leda till ökad. betyder inte att det sker någon nämnvärt förändring i praktiken. söker hjälp vara anonyma?Hur ska dessa. Det finns ingen statistisk säkerställd förändring av den. om och hur den relativa fuktigheten kommer att. kan det vara farligt att vistas. Och risken är att miljösatsningen på vindkraft kommer att leda till att den svenska. bolagen vara att det nu. att en förändring i.

Det kan inte uteslutas att denna förändring av skatteskrivningen på. ett resultat av detta att leda till en mycket. kan vara att stora delar av. De spelar därför en nyckelroll i hur. på grund av det nya klimatet kommer att leda. bred enighet om att målet ska vara att hålla jordens.

Hur orkar du vara kristen när det finns så många saker. Att vara kristen handlar om att kämpa. "Kroppen" är i en ständig förändring. Foster. Hur många vargar skulle skjutas i samband med angrepp på hund efter en förändring av. kommer att leda. att man kommer att vara extra.