En naken karl firar jul

En naken karl firar jul
Utgivelsesar: 2007
Antall sider: 94
Forlag: LL-förlaget
ISBN/EAN: 9789170531323
Sprak: Svensk
Kategori: Romaner
Forfatter: Johan Werkmäster

Fröken Lasker och herr Janson ska fira jul med fröken Laskers släkt i Falun. Här finns allt som hör julen till: julmat, julgran och kalle Anka. Men varför går tomten omkring med rumpan bar? Herr Janson ställer till det ordentligt under julfirandet. Det blir en spännande jul med skrik, gråt och skratt.

En naken karl firar jul är Johan Werkmästers tredje bok om fröken Lasker och herr Jansson. den är fortsättningen på de tidigare böckerna En naken karl och En naken karl i Paris.

En naken karl firar jul. Johan Werkmäster. Heftet. 2007. Legg i ønskeliste. Innbundet. 2008 Fakta. Legg i ønskeliste. En naken karl. Johan Werkmäster. Heftet. Stora boken om en naken karl / Lättläst (Innbundet) av forfatter Johan Werkmäster. Romaner. En naken karl i Paris och En naken karl firar jul. Det står en naken kvinne på gulvet. Islands LO firar 100 år i ett mer jämställt arbetsliv. Klassiske illustrasjoner av Karl Dahl vises på Spesiallesesalen. (Eides språksjov) Norsk underholdningsserie fra 2017. I "Eides språksjov" inviterer programleder Linda Eide til språklig moro og opplysning. Hørt om esperanto? I.