Alt om Cristiano Ronaldo

Alt om Cristiano Ronaldo
Utgivelsesar: 2014
Antall sider: 76
Serie: Alt om
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788205472303
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
Sprak: Bokmål
Kategori: Faktabøker
Originaltittel: Alt om Ronaldo
Forfatter: Peter Banke

«Jeg har allerede vunnet alt, men jeg blir aldri lei av å vinne».

Alt om Christiano Ronaldo forteller historien om den fattige gutten fra Madeira som ble verdens dyreste fotballspiller. Boken inneholder flere eksklusive intervjuer med menneskene i Ronaldos liv og en rekke unike bilder fra barndommen.
Her er.

spennende statistikker, masse bilder og.fakta, morsom quiz og kul plakat - til glede for.alle Ronaldo-fans..

Cristiano Ronaldo scoret og så lenge ut til å få en drømmeretur til hans føde-øy Madeira i tirsdagens vennskapskamp mot Sverige, men svenskene snudde. Se alle målene i Sportsnyhetene øverst. Den uforlignelige Cristiano Ronaldo sendte Real Madrid et sjumilssteg mot Champions League-finalen. Et fantastisk. En amerikansk kvinne hevder hun ble voldtatt på et hotellrom i Las Vegas i 2009 av fotballspilleren Cristiano Ronaldo (32). Ifølge Der Spiegel har Real. Cristiano Ronaldo blir toppscorer i Champions League sesongen 2016/17 med 12 mål på 13 kamper! Totalt 105 mål på 140 kamper! Velkommen til Alt om fotball, Norges beste nettside for fotballstatisikk. Her finner du resultater og tabeller fra over 175 norske og internasjonale turneringer. Fra. Trodde ikke på at hyttenaboen var tidligere fallskjermjeger.

Da endte festen utenfor Moskva i katastrofe. – Mange ser ned på hotellbarer. Jeg. Farging av marsipan. Her gir vi deg litt tips til hvordan du kan gi marsipan og fondant et enda lekrere look.

Vi har mange ulike fargetyper, og vi er stadig på jakt. Bruk og oppbevaring av marsipan. Vi får stadig spørsmål om marsipan vår, så her kommer noen tips om bruk og oppbevaring av marsipanen du får kjøpt her hos. Norges ledende nettavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur Manchester United Supporters Club Scandinavia. Materialet på united.no er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten godkjenning direkte fra ansvarlig.