Med tomme hender

Med tomme hender
Utgivelsesar: 2013
Antall sider: 167
Forlag: Efrem Forlag
ISBN/EAN: 9788292922293
Sprak: Bokmål
Kategori: Religion
Forfatter: Ulla Käll

Dette er en vakkert illustrert gavebok og en jordnær bønnebok.
«Med tomme hender» inneholder bønner til bruk i ventetider ? når vi forbereder oss: fra advent til jul, i fastetiden fram til påske, og i dagene mellom Kristi himmelfart og pinse.


Forfatterens håp er at de enkle bønnene kan sette ord til vår egen bønn og samtidig hjelpe oss til å forankre et åndelig liv i kirkeåret.
Ulla Käll er en sentral person i retreat-miljøet i Norge. Dette er hennes andre bokutgivelse, og med flere CD-utgivelser med meditativ gitarmusikk bak seg, er hun en skattet veileder på retreater og temadager om kristen spiritualitet.
Boken er illustrert av kunstnerne Barbro Raen Thomassen og Marianne Rønnow.

Se vår huskatalog Å bygge bolig skal være en lystbetont opplevelse. Derfor bygger vi din bolig slik du vil. Våre dyktige fagfolk hjelper deg å sette opp planer. Til tider kan det være krevende å lede urolige og uinteresserte barn og unge. Som lovsangsleder er oppgaven vår å hjelpe dem til å fokusere.

BVA (Båtstø Vann og Avløp) inviterte alle hytteeiere i Marikova, Båtstø og Langebåt til et informasjonsmøte 25.

april i år. I følge arrangøren var 40% av. - Hva skal jeg kalle deg? Den unge kvinnen med det granskende ansiktsuttrykket hadde en kledelig stripe av tynn, størknet leire over det høyre kinnbenet. Prøv våre morsomme kabaler på Kabaler.no. Finn en kabal du liker hos oss. Vi kan love deg at du ikke rekker å kjede deg! På verdens miljødag vil Fairtrade fokusere på hvordan råvarebetaling og organisering i kooperativer er avgjørende for småbønders mulighet til å takle. Den tunge luftforurensningen har vekket kinesernes miljøengasjement. Et mylder av apper gir folk mulighet både til å sjekke luftkvaliteten der de er og til å. Hver høst settes hummerteinene i sjøen. Det diskuteres hvilke teiner som fisker best, og mange har også en helt bestemt oppfatning av hvilket agn som fisker best. Excel-tips Tekst på flere linjer i en regnearkcelle Har du behov for i Excel å kunne splitte opp teksten i en(1) celle på flere linjer i den Fremst innen nytenkende og verdiskapende avfallshåndtering – for miljøets skyld. Lindum har mye kompetanse innen avfall og avfallshåndtering, og veileder våre.