Gå under jorda

Gå under jorda
Utgivelsesar: 2011
Antall sider: 410
Forlag: Forlaget Oktober
ISBN/EAN: 9788249508570
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Forfatter: Mikkel Bugge

Ei jente blir med biologilæreren sin på en reise til et Jugoslavia i krig. En TV 2-reporter greier ikke å glemme synet av et kvinnelik i snøen.

En dramatiker skjuler en forbrytelse i sitt mest kjente teaterstykke. I Gå under jorda veves historier om smittende ensomhet, kjærlige parasitter, falmende lærere og forbrytelser mot menneskeheten sammen på overraskende vis.

Mikkel Bugges første roman er full av lekne ekspedisjoner inn i en verden av grenseoverskridende vitenskap og forskrudde myter. Dypest sett handler det kanskje om de mørke hullene i historiene vi ikke forteller hverandre, og de svarte klumpene som blir igjen inni oss. Gå under jorda er en roman om de som går under, og de som går videre.

Norge har en kystlinje som er mer enn 250 mil lang, og er mindre enn 6 km bredt på det smaleste. Kysten preges av trange fjorder som ble dannet under siste istid. Skal du dyrke poteter i hagen er det viktig å huske på at du ikke kan bruke hvilken som helst potet. Her er regelverket. 400 elever fra 6. til 9. klasse boltret seg i sol, vind og snø under Tinestafetten 10.05.17 / 12:12. Over 400 elever fra 6. til 9. klasse koste seg med sang, dans og. Forskerne ser konturene av en verden der vi ikke dør av alderdom. Det betyr store forandringer, men takler samfunnet vårt at vi blir mye, mye eldre? Molde bymuseum er et lite museum med store ambisjoner.

Molde by er vårt museum og vår samling for publikum. På sikt skal vi inn i egne lokaler der vi vil gi plass. Logg inn. Multi. Bokmål; Nynorsk Metallisk hydrogen Forskere skal ha laget et materiale som aldri har eksistert på jorda før Månens opprinnelse: – Jorda kan ha hatt mange små måner Ble månen dannet ved en stor kollisjon mellom Jorden og et fremmed objekt, eller mange små? Introduksjon. Faget astronomi er det eldste av naturvitenskapene og grodde fram i antikken. Røttene går likevel tilbake til tusenårgamle sivilisasjoner og deres. Nasjonal skolesatsing som skal gi kunnskap og bevissthet om bærekraftig utvikling gjennom opplæringen.