Hurtigruten

Hurtigruten
Utgivelsesar: 2016
Antall sider: 433
Forlag: Forlaget 67N Rolf Liland
ISBN/EAN: 9788293275046
Oversatt av: Bäsemann, Renate
Sprak: Tysk
Kategori: E-bøker
Originaltittel: Hurtigruten
Forfatter: Berit Liland

Tredje oppdaterte tyskspråklige utgave (2016).
Reisehåndbok for turister som planlegger tur med Hurtigrutens skip. Beskriver kultur, geografi, historie og mer som man ser fra skipet underveis.
Også tilgjengelig i norsk- og engelskspråklige utgaver.

Hurtigruten er vel mest kjent for å seile langs norskekysten, men har også spennende turer til Antarktis, Sør-Amerika og Afrika. Spill deg til kunnskap og sett kunnskapen på spill! For nettbrett; Grubliser; Geografi. Kart; Hovedsteder; Jorda rundt på 10 spørsmål Bruk filteret under til å sortere etter destinasjon, dato eller skip - og finn din drømmereise med Hurtigruten. Bestill reise til Svalbard med Hurtigruten Svalbard.

Ekspedisjoner Ekstrem opplevelse i et ekstremt miljø. For den som liker spenning og utfordringer. ,,,Bi-reiser arrangerer reiser med hurtigruten langs norges vakre kyst og har f浴 navnet verdens vakreste kyst. Hurtigruten har vært i kystbefolkningens tjeneste siden 1893 da Richard Bernard With (1846-1930) startet ruten mellom Trondheim og Hammerfest. I tabell: = Stopper ikke, x = Stopper ved behov, - = Stopper uten tidsangivelse I daglinje: 1 = Mandag, 2 = Tirsdag, 3 = Onsdag, 4 = Torsdag, 5 = Fredag, 6. Hurtigruten i miniatyr! Hobbyruten selger byggesett av hurtigruteskip i skala 1:100. Vi legger stor vekt på at kundene får mest mulig ut av byggesettene og at alle. Hvordan er dialektene langs Hurtigruten? Brukt Kart i skolen og bli bedre kjent med norske dialekter. For å høre dialektprøven klikker du på i-knappen på. Opplev nordlyset på eventyrlige Svalbard.

Grunnet Svalbards polarnetter har du sjansen til å se nordlys midt på dagen! Det er noe svakere enn det som forekommer.