Kontekst 8-10

Kontekst 8-10
Utgivelsesar: 2011
Antall sider: 80
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788205410589
Sprak: Bokmål
Kategori: E-bøker
Forfatter: Mona Nilsen

Dette er tre hefter med et rikt utvalg av ulike typer tekster.

Hovedvekten er lagt på sammensatte tekster og elevene trenger på å forstå og huske det de leser gjennom strukturerte øvelser.
Oppgavene i boka er organisert i tre faser: Før lesing, Under lesing og Etter lesing. Her får elevene mulighet til å repetere, utdype og organisere det de leser. Til de fleste tekstene er det også egne oppgaver knyttet til ordkunnskap og begrepsforståelse.


I det første heftet møter elevene ganske korte tekster og lærer seg metoden hvordan de kan gå fram når de møter en fremmed tekst. I heftene 2 og 3 øker gradvis lengden og vanskegraden på tekstene og oppgavene.

Her er Nye Kontekst 8-10. Smartbok Smartbok er en digital utgave av bøker. Les, lytt til teksten og ta notater. I Kontekst-serien fins det tre tekstsamlinger som fremdeles er aktuelle og som det også henvises til i Nye Kontekst Basisbok. Det er også andre hefter og bøker i. Faktorama; Digital vurdering; Faktor Premium; Gi oss tilbakemelding; Nødvendig programvare; Rettigheter; Om Faktor 8-10 Logg inn. Nye Kontekst 8-10.

Bokmål; Nynorsk Nye Kontekst 8-10; Elev; Øverom; Menypunktene; Rettskriving – bokmål; Sammensatte ord; oppgaver; Lag sammensatte ord ved å trekke ordene opp i teksten Nye Kontekst 8-10; Elev; Øverom; Menypunktene; Basisbok: Test deg selv; Kapittel 4: Saktekster – lese, skrive og forstå; Kurs 4.1 Artikler - hensikt og kjennetegn Tellus 8–10 er et faglig sterkt naturfagverk med stor variasjon i aktiviteter og forsøk. Læreverket består av lærebøker, lærerveiledninger samt digitale elev. skole tvedestrand lyngmyr uteskole. I løpet av våren 2017 vil du få fastsatt karakterene som skal stå på VITNEMÅL FOR GRUNNSKOLEN. Forsøket Gjær i flaske er veldig enkelt og billig å gjennomføre, samtidig som det på en god måte viser hvordan mikroorganismer reagerer på ulike forhold.