Mannen på motorsykkelen

Mannen på motorsykkelen
Utgivelsesar: 2013
Antall sider: 415
Forlag: Forlaget Oktober
ISBN/EAN: 9788249512812
Sprak: Bokmål
Kategori: Krim og spenning
Forfatter: Jon Michelet

"Mannen på motorsykkelen" - med Vilhelm Thygesen i hovedrollen - er en spennende og dunkel kriminalgåte, og et tidsbilde av Norge fra midten av av 80-årene, en tid da de rike blir rikere og rikere, og mer og mer hensynsløse. En 63 år gammel kverulant av en uteligger med mobiltelefon og stor motorsykkel, Kaare Sundin, er forsvunnet. Er han morder etter myrdet? Det angår Vilhelm Thygesen - mannen som nesten aldri blir skutt - helt direkte, han må finne svaret.

– Han kjørte forbi politiet på ett hjul, viste fingeren og dro av gårde. Vi kan ikke kjøre etter og jage ham opp. Det kan bli farlig for andre, som. Nå er håpet at denne historien kan gjøre at andre ikke gjør den samme feilen. Spre dette budskapet. Det kan redde liv. Videoen viser oss de store skadene. Skjema for personalia Autodeler.co.no TopBilDeler.co.no Eiendomsmegler i Drammen VIDEOINNSLAG 300 på paintball turnering i Hokksund Dramatisk berging Jon Michelet Foreign rights information/Salg til utlandet. Jon Michelet (f. 1944) debuterte som forfatter i 1975 med romanen Den drukner ei som henges skal. Jeg liker ikke reklame, men dette er en reklame for Parkinson, sier mannen bak bildene som viser hvordan Eivind (over) og yngre, parkinsonrammede mennesker. Den 15 år gamle gutten som ble funnet død på gutterommet 8. mars, hadde bare noen milligram med Karfentanil. Men stoffet er så potent at noen miliigram. Kommer hjem etter en liten tur til Nordby.

Hanssons selger med 50 % avslag på alt de har, og det er jo vel og bra. Jeg kjøpte meg en "olajeans" fra Halvorson. Hva skjedde? Det er ikke behagelig å bli holdt utenfor, og i hvert fall ikke når man begynner på ny skole og fort blir anklaget for noe man ikke har gjort. 2. verdenskrig i Europa Denne stilen inneholder fakta om Tysklands krigføring og hva som skjedde med land de angrep. Artikkel