Smaken av sjokolade

Smaken av sjokolade
Utgivelsesar: 2007
Antall sider: 80
Forlag: Embla Forlag
ISBN/EAN: 9788292577202
Sprak: Bokmål
Kategori: Mat og drikke
Forfatter: Aase Dotterud

Boka inneholder 34 oppskrifter på kaker til hverdags og fest. Kakene har sjokolade som en viktig ingrediens, og du får bl.a. oppskrift på langpannekake, marmorkake, muffins, pai, pavlova, bløtkake, scones og biscotti.

Sjokoladekaker er godt, og spesielt barn synes dette er toppen:-) Da liker de ofte sjokolade smørkrem inni og ikke fløtekrembaserte fyll.

Selv om en sjokoladekake. Praliner Sjokolade fylt med smakfulle ingredienser; Litt forskjellig ; Marsipan Marsipan med spennende smaker; Sukkerfri Vi har sjokolade uten sukker! Konfektkake av sjokolade Dette er en berømt, amerikansk sjokoladekake som heter "To die for Chocolate Cake". Farlig tittel, men smaken er himmelsk! Velkommen til min noe tilfeldige samling av oppskrifter. Maten jeg lager inneholder ofte olivenolje eller sjokolade, eller begge deler, men ikke alltid. Berit Nordstrand. Berit Nordstrand lanserer en serie med produkter i norsk dagligvare. Havregrøt mango. Grøten er sammensatt av nøye utvalgte råvarer og den er. Vidunderlig god dessert! Smaken av bringebær, vanilje, fløte og hvit sjokolade harmonerer perfekt! Meny 4: Smaken av trøndelagskysten Tartar av gravet og røkt hjortefilet fra Hitra. med rødkålsalat med eple, rugsmuler og sprø ost fra Høvding Sverre Vi har skapt et mateventyr fordi vi er mange som står sammen. Vi skaper verdier ut av ressursene vi har: god mat med smak av fjell, vidde, skog og sjø. Lurer på om denne frostingen/kremen er ikkje kvalmende. Syns mange av desse frostingene som er på cupcakeene er kvalmande etter min smak. Men, så har eg kun smak. Panna cotta er en utrolig deilig og enkel dessert, synes jeg. Det er raskt å lage og kan tilberedes i god tid før servering. Sånn sett er det en veldig enkel.