Hva er kropp

Hva er kropp
Utgivelsesar: 2013
Antall sider: 154
Serie: Hva er
Forlag: Universitetsforlaget
ISBN/EAN: 9788215016719
Sprak: Bokmål
Kategori: Helse- og sosialfag
Forfatter: Gunn Engelsrud

hva er KROPP avklarer hvilke vilkår kroppen har innen det europeiske verdisett. Fra filosofenes kamper om kroppsforståelse til dagens moderne prosjekt der den konstruerte idealkroppen blir et av de klareste symboler på vellykkethet.

Med utgangspunkt i idretts- og helseforskningen bidrar forfatteren på en engasjerende måte til å forstå kroppen både som betydningsfull organisme, en subjektiv erfaring og som et kulturelt produkt.

Boken bidrar med å forstå kroppen både som biologisk organisme, subjektiv erfaring og kulturelt produkt og utrykk. Det legges særlig vekt på å se kroppen som menneskets mulighet til å uttrykke seg og å kommunisere med andre, til å gjøre erfaring og til å skape kontakt.

hva er KROPP avklarer hvilke vilkår kroppen har innen det europeiske verdisett. Fra filosofenes kamper om kroppsforståelse til dagens moderne prosjekt der den. Kjøp 'Hva er kropp' av Gunn Engelsrud fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok 9788215007854 Kropp • Forskning, Refleksjon, Erfaringer & Tanker weboyssto 2017-05-19T12:39:54+00:00. Hva får du? Bootybuilding. Ulike vinkel på benk under benkpress. Hva er dine gode egenskaper? Les mer 111 kommentarer. Giftige midler.

Helsesøster kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv. Spørsmål og svar / Kropp og helse / Jeg sliter med tanker om mat og kropp, hva skal jeg gjøre? Jeg sliter med tanker om mat og kropp, hva skal jeg gjøre? Klokhet om kropp er et prosjekt der 80 gutter og jenter 16-25 år fra hele landet har delt erfaringer om hvorfor de har endret på kroppen sin. Læringsressurser innenfor temaet kropp og helse. Mange sykehjem snakker ikke tidlig nok med de eldre om hva de ønsker i den siste levetiden. Vi forsker på bevegelsen som utgangspunkt for bevisstgjøring og meningsdannelse i ulike kontekster, for eksempel samspillet mellom fysiske omgivelser (rommet. KROPP OG HELSE. På Nysgjerrigpers nettsider finner du mange spennende artikler om forskning og vitenskap. Her har vi samlet artikler med kropp og helse som tema.

"Hva er kropp" av Gunn Engelsrud - Se omtaler, sitater og terningkast.

Se hva andre mener om denne boka, og.