Veving

Veving
Utgivelsesar: 1995
Antall sider: 134
Forlag: Tell Forlag
ISBN/EAN: 9788275220682
Sprak: Nynorsk\ Bokmål
Kategori: E-bøker
Forfatter: Vibeke Vestbyog Grete Golberg

Innføring i sentrale redskaper og teknikker for veving og bruk av formgiving i vevprosessen. Med stikkordregister og litteraturliste. Illustrert.

Bunad: 17. mai sløyfe. Cape til bunad. Bunadbelter for Aust-Agder bunad. Hårband for Aust-Agder bunad. Sokkeband for Aust-Agder bunad. Seler for Vest-Agder damebuna d Sying av gardiner, duker o.l. Strikking av sokker, luer og skjerf m.m. Veving av matter; Reparasjon av klær; Utkjøring av ved; Innramming av bilder Vedtekter med endring september 2016 § 1 Formål - Samle alle som er interessert i veving i Telemark til skolering, inspirasjon.

I Ung Husflid får barna lære grunnleggende håndverksteknikker, som strikking, veving, broderi eller trearbeid. I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere får. Røros Lamullgarn Tynt kardegarn som gir utrolig lette, deilige, myke plagg og det er veldig drøyt. Egner seg godt til toving og veving. Tovet lamull til baby er. 'Duodji' er et samlebegrep for samisk husflid, sløyd,kunst og håndverk.Det deles inn i hard duodji og myk duodji. Myk duodji kan være klær:skaller, komager. Mer enn 10.000 artikler for kreativitet, hobby og håndverk. Velkommen til Sløyd-Detaljer! Håndarbeidet veving har alltid vært en tradisjon på slektsgården Semb. Semb Gård som stammer helt tilbake til 1355 ligger på Biri, et lite sted mellom. SPINNVILT selger rokker, spinneutstyr, fiber og alt annet som er interessant for spinnere. Vi arrangerer også spinnekurs. Salg foregår for det meste fra. Finullgarn Kardegarn av ren ny ull. Finull har størst fargespekter, og gir deilige lette og myke plagg ved flittig bruk. Det er godt å strikke av og egner seg godt.