Vredens dag

Vredens dag
Utgivelsesar: 2012
Antall sider: 357
Serie: Aschehoug ebok
Forlag: Aschehoug & Co
ISBN/EAN: 9788203350047
Sprak: Bokmål
Kategori: Krim og spenning
Forfatter: Kurt Aust

Datoen er 28. desember 1699.

Et nytt sekel står for døren.

Den unge nordmannen Petter Hortten og hans danske læremester, professor Thomas av Boueberge, er på vei til Ribe i Danmark for å feire nyttår. Men de to blir overrasket av en voldsom snøstorm og må søke ly i en tilfeldig kro. Umiddelbart etter deres ankomst blir en av gjestene på kroen funnet død i snøen. Thomas finner dødsfallet mistenkelig, og med vitenskapsmannens systematiske tålmodighet begynner han å stille spørsmål og søke svar, men folk på kroen synes motvillige til å ville hjelpe ham. Stormen tiltar, og ingen av de ni menneskene på kroen kan komme derifra. Ikke alle gjør det heller.

18. april markerer årsdagen for et betydningsfullt vendepunkt i verdenshistorien. Reformasjonen ble ledet av menn med sterk tro, dyp overbevisning, stor intelligens. En mann hadde en natt en drøm. Han drømte at han spaserte langs stranden sammen med Herren! På himmelen kom bilder fra livet hans til syne. En uke etter Vredens dag var 250.000 demonstranter samlet på Tahrir-plassen. Som Ben Ali i Tunisia, satte Mubarak i gang endringer for å tilfredsstille. Det er foreløpig bare en del av artiklene som er lagt ut på nett. Disse er understreket, og kan klikkes på. Resten vil bli lagt ut etter hvert! Jeg er bedt om å komme med en."forholdsvis praktisk tilnærming til temaet, med vekt på gravferd og andre tradisjoner i forbindelse med død." Gunnar Staalesen er Bergens store kronikør. Kun 22 år gammel utga Gunnar Staalesen sin første roman, Uskyldstider, i 1969. Forfatterskapet omfatter både romaner. Jørn Lier Horst blir Festivalforfatter for Krimfestivalen 2017. Nå er også resten av forfatterne som kommer til festivalen spikret, og i år kan vi skryte av et.

Norges største nettsted.

Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning. Kjøp bøkene dine hos Tanum - vi har et stort utvalg av bøker. Velg selv om du vil hente boken i butikk, eller få den tilsendt via post. Fri frakt på ordre over.