Mellanmål på väg

Mellanmål på väg
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 127
Forlag: Sileo
ISBN/EAN: 9789198291100
Sprak: Svensk
Kategori: Mat og drikke
Forfatter: Mia Ånemyr

Mellanmål på väg är den perfekta boken för dig som är på språng och vill ha lättlagade mellanmålsidéer bortom smörgås. Recepten är glutenfria och sötade med naturlig sötma och ger dig, familjen och vännerna goda och hälsosamma måltider och mellanmål. Mellanmål på väg är mer än en receptbok. Här får du smarta tips på vad som alltid är bra att ha hemma. Dessutom får du nya insikter om vad ett mellanmål är, förutom kunskaper om näringslära och annat som är bra att veta – för ett hälsosamt liv.

Denna andra upplaga innehåller uppdaterade kapitel om näringslära och Mia Ånemyrs egen livshistoria. Mia är hälsoinspiratör, matkreatör och föreläsare med lång erfarenhet av kostfrågor och livsstilsplanering. Hennes ryggsäck med en barndom fylld av beroende och medberoende, vuxenliv med fetma och överviktsoperationer, har gett henne styrkan att till slut finna en hållbar väg. Här delar hon frikostigt med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra.

"En toppenbra bok som även tar upp näringslära, så att man förstår varför man ska se maten som ett bränsle."

"En inspirerande och nytänkande bok om det så viktiga mellanmålet som alla har nytta av."

Cyklar till jobbet var dag, och tar en omväg på väg hem. Spiser mer en tidigare, spiser stort sett allt og spiser også ofta potetgull og annat osunt. Topp DanCenter Feriehus nr 65665. Beliggenhet: Båstad, Skåne, Sverige. For 8 personer. Det er Boblebad og Sjøutsikt. Hoppas ni vill följa med på våran väg till resan. Chiao! 26.aug.2009 kl.12:23 i Blogg; Ingen kommentarer; Permalenke; Tips en venn; På väg tillbaka! Standardsvar om frukost; Standardsvar om matmängd; Standardsvar om dietupplägg; Standardsvar om våg och vikt; Svar till ilsken norrman;