Menneskets natur

Menneskets natur
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Lydbokforlaget
ISBN/EAN: 9788242144621
Sprak: Bokmål
Kategori: Lydbøker voksne
Forfatter: Jørgen Brekke

Den tredje boken om Odd Singsaker er en fortelling om hva som skjedde med Felicia Stone, om store forbrytelser, seig kjærlighet og de fire temperamenter. Og om alt det andre som preger menneskets natur. Politiførstebetjent Odd Singsaker befinner seg i et hus på Hitra. Det ligger et lik på gulvet ved siden av ham. Singsaker retter en hagle mot en person i en utbrent sofa.

Det har åpenbart skjedd mye siden forloveden Felicia Stone reiste fra ham og forsvant. Altfor mye. En utro og svært kald politimann, en festglad student i plutselig trøbbel, en hustru som slår tiilbake mot sin ektemann og en torpedo med et eksplosivt tilslag i balltreet. Alle spiller viktige roller i fortellingen om hvordan Odd Singsaker havnet i dette uføret.

Han stråler av sylskarp observasjonsevne og imponerende kreativitet. Nei, det er ikke førstebetjent Odd Singsaker som fortjener slik ros, men forfatteren. "Menneskets natur - kriminalroman" av Jørgen Brekke - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om. Hva er menneskets natur? Få i samfunnsdebatten er opptatt av å skjønne nærmere hvordan arv, biologi eller evolusjon påvirker oss, skriver Leif Edward. De fleste som tilhører venstresida, eller som på annen måte tror at en annen og mer rettferdig verden er mulig, har vel innimellom fått høre av enkelte på. Marianne Kessels eksemplar av "Menneskets natur - kriminalroman" av Jørgen Brekke - Se.

Kjøp 'Menneskets natur, kriminalroman' av Jørgen Brekke fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet 9788205445833 Lydbokforlaget er Norges største utgiver av lydbøker. Hør lydbok på nedlastbar mp3-fil eller på CD. Kjøp Menneskets natur. Ny krimroman fra Jørgen Brekke - om de fire temperamenter. Politiførstebetjent Odd Singsaker befinner seg i et hus på Hitra. Det. Artsgrupper i norsk natur; Plantefysiologi; Menneskets påvirkning på naturen-Matvalg påvirker klimaet;. Menneskets opprinnelige nisje var å leve som jeger og. Menneskets natur “Med kraftens hender formet jeg deg og med styrkens fingre skapte jeg deg; og jeg har senket mitt lys over ditt indre” er blant de mange.