Skrivefest

Skrivefest
Utgivelsesar: 2013
Antall sider: 211
Forlag: Forlaget Oktober
ISBN/EAN: 9788249512317
Sprak: Bokmål
Kategori: Språk
Forfatter: Tove Nilsen

Syv henrykkelser har Tove Nilsen kalt kapitlene i denne boken om skrivekunst og lesekunst, om å leve med litteratur og med et sterkt behov for å søke mening gjennom det skrevne ord. Samtidig er "Skrivefest" en personlig fortelling om Tove Nilsens egen vei inn i litteraturen, fra hun avbrøt skolen sytten og et halvt år gammel fordi hun ville ut i verden og inn i bøkene. I tilbakeblikk og med ledig klokskap skriver Tove Nilsen om å etablere seg som forfatter, om arbeidet med sine egne romaner og om fiksjonens pinaktighet, om å møte lesere, om å forstå seg selv gjennom skriving, men også gjennom møtet med andre forfatteres litteratur. Hun skriver om forfattere som Ernest Hemingway, Gabriel Garcia Marquez, Doris Lessing, Elias Canetti og Henning Mankell.

Her finner du nyttig informasjon og råd om skriving av tekster, rettskrivning, ordbetydning og eksamen. Alle undersidene finner du i menyen til høyre. TASTATURSPILL På NORSK.

Sense-lang.no - Ballongspill. Bokstaver. sense-lang.org - Meteorspillet. Skyt tegn; sense-lang.org - Skriveband. Bokstav. Sense-lang.no. Velkommen til PsykTestBarn.

PsykTestBarn er et elektronisk tidsskrift som utgir artikler om måleegenskaper ved norske versjoner av tester og kartleggingsverktøy for. Leseplanleggjaren. Leseplanleggjaren er ein liten folder som fokuserer på korleis ein som lærar kan tenkja når ein skal planleggja undervisning og lesing av. Spørsmål DU bør stille under jobbintervjuet De fleste er kanskje vant med kun å svare på spørsmål under et jobbintervju. Jobbsøkerprosessen steg for steg Tilbake ← Trykk her for å gå tilbake til Trinn 7 – Eksempler på CVer Du er her: Trinn 8 – Hjelp til jobbintervju