Varulven

Varulven
Utgivelsesar: 2004
Antall sider: 514
Serie: Aschehoug tradisjon
Forlag: Aschehoug & Co
ISBN/EAN: 9788203187780
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Forfatter: Aksel Sandemose

Boka er en roman om kjærlighet, sjalusi og Erling Viks jakt på de mørke sidene i seg selv. I forgrunnen står ei trekanthistorie mellom tre voksne mennesker: Erling Vik, Felicia og Jan Venhaug. Erling og Felicia kom bort fra hverandre, men møttes igjen som flyktninger i Sverige. Felicia gifter seg med Jan, men forholdet til Erling fortsetter helt til Felicia gåtefullt forsvinner.

Hvilken seriemorder har flest liv på samvittigheten?. Den verste seriemorderen i nyere tid var briten Harold Shipman. Som praktiserende lege rakk han å ta livet. NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.nrk.no/hjelp A Child Called "It" by Dave Pelzer Anmeldelse av boken "A Child Called It" av Dave Pelzer. En ubehagelig rørende bok. Bokmål Siktet etter Kapitals avsløringer.

I mars 2015 avdekket Kapital hvordan eiendomsinvestorene Eirik Bysheim Hokstad og Asgeir Steinsland Hansen slo seg opp i. Det var en gang en søt liten pike som alle var glad i. Men gamle bestemor var nok aller gladest i henne, og hun visste ikke alt det gode hun skulle gjøre henne.