Hjem

Hjem
Utgivelsesar: 2014
Antall sider: 124
Serie: Aschehoug pocket
Forlag: Aschehoug & Co
ISBN/EAN: 9788203219924
Oversatt av: Engen, Bodil
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Originaltittel: Home
Forfatter: Toni Morrison

Lotus, Georgia, på førtitallet: To barn fra det afroamerikanske fattigstrøket blir vitne til at liket av en svart mann dumpes og begraves av hvite menn. De er lamslåtte av skrekk, men minnet fortrenges.
På femtitallet vender krigsveteranen Frank Money tilbake til hjembyen i Georgia. Han bærer med seg fryktelige minner fra Koreakrigen. Hverdagen er preget av rasisme, mareritt og for mye alkohol. Når han får vite at søsteren Cee er dødssyk, drar han for å hjelpe henne. Under reisen oppdager han at han er i besittelse av en styrke han aldri hadde trodd han ville finne tilbake til.
Toni Morrison hører til toppskiktet av amerikanske forfattere. Hennes romaner om den svarte befolkningens historie i USA er sterke og tankevekkende.

Den norske tannlegeforening (NTF) er en fagforening for landets tannleger og jobber med å ivareta tannlegenes faglige, økonomiske og sosiale interesser, samt gode.

Aker og Molde FK har samarbeidet i mer enn 20 år. Aker er et industrielt investeringsselskap som tilfører kapital og kunnskap i utvikling av bedrifter. En ny søndag står for tur, og nok en vanskelig motstander står på motsatt banehalvdel. Denne gangen heter motstanderen Ull/Kisa. Offisiell kunngjøring av endringer i norske lover og forskrifter. Gratis tilgang til gjeldende lover og forskrifter, traktater og nye dommer. Sydenbygg III Leiligheter med 2 soverom, privat basseng eller takterrasse. Seks nye leiligheter nederst i Loma Dos med havutsikt. Alle leiligheter har 2 soverom og. En verden av hjeminnredning på telefonen. Få inspirasjon, lag en huskeliste over møblene du trenger, og få en veibeskrivelse til nærmeste IKEA-varehus. Tip Top TPMS - Panvulk har produktene. TPMS står for Tyre Pressure Monitoring System. I Norge kaller vi det dekktrykk-overvåking. På grunn av et nytt EU-direktiv. Og det er jo så bra, og helt utrolig for ENDELIG!!! etter flere år alene på kontoret begynte det en tøff, morsom, kul, råflink og voksen dame i 100% stilling som. I dag feirer vi 17. mai, vår nasjonaldag. Jeg har i løpet av livet mitt bodd i mange forskjellige land. Er det noe jeg alltid har kjent på så er det takknemlighet. Dette er Jøtul - Timeless Norwegian Craft. Jøtul har siden 1853 vært verdens ledende produsent av peiser, vedovner og peisinnsatser i støpejern.